Hoex & Baas Garantie

Duidelijkheid en zekerheid is wat u bij Hoex & Baas kunt verwachten en daarom werken wij samen  met Real Garant zodat uw Hoex & Baas occasion geleverd kan worden met de garantie die u wenst.

Voor de aankoop van een occasion geldt het “non-conformiteitsbeginsel” ofwel wettelijke termijn van 12 maanden. Uiteraard is deze termijn bij Hoex & Baas Automotive ook van toepassing. Naast deze wettelijke garantie kun je op een (tweedehands) auto nog aanvullende garanties krijgen. Deze zorgen voor meer zekerheid bij de aankoop van een occasion.

Ook volgens bijvoorbeeld de Bovag is de wettelijke garantie een grijs gebied dat kan leiden tot discussie. Een verkoper kan van mening zijn dat je andere dingen van de auto kunt verwachten dan de koper. Om deze reden biedt Hoex & Baas Automotive het uitgebreide Elite garantiepakket 6 maanden kosteloos aan en voor de volledige 12 maanden uitgebreide Elite garantie een meerprijs van €395.-. Het Elite pakket kent heldere voorwaarden en een uitgebreide dekking. Wilt u nog langer zekerheid? Wij maken graag een aanbod op maat.

Bijkomend voordeel is dat u bij Elite garantie in overleg met ons ook de mogelijkheid heeft om de auto bij u in de buurt aan te bieden voor een garantiereparatie.

Uw zekerheden (Elite Garantie bij Hoex & Baas) op een rij;

Bij het Garantie- & Onderhoudspakket bent u zeker van:

6 maanden Elite garantie, grotere dekking dan "wettelijke garantie"

APK minimaal 1 jaar geldig

Onderhoudsbeurt minimaal 6 maanden / 10.000km in de toekomst

Minimaal ¼ tank brandstof

Tenaamstelling nieuwe auto

Eventueel vrijwaren inruilauto

Vrijblijvend financieringsvoorstel

Vrijblijvend financialleasevoorstel

Vrijblijvend verzekeringsvoorstel

Re conditionering van het interieur & exterieur

Neem contact op met Hoex & Baas

Uiteraard zijn jullie van harte welkom ons bedrijf te bezoeken. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij vooraf te laten weten dat u komt. Dan zorgen wij voor een hartelijk ontvangst. Graag tot ziens.

Adres:
Middelblok 102
2831 BP Gouderak

E-mail:
info@hoexenbaas-automotive.nl