Hoex & Baas Occasions

Neem contact op met Hoex & Baas

Uiteraard zijn jullie van harte welkom ons bedrijf te bezoeken. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij vooraf te laten weten dat u komt. Dan zorgen wij voor een hartelijk ontvangst. Graag tot ziens.

Duidelijkheid en zekerheid is wat u bij Hoex & Baas kunt verwachten en daarom werken wij samen  met Real Garant zodat uw Hoex & Baas occasion geleverd kan worden met de garantie die u wenst.

Voor de aankoop van een occasion geldt het “non-conformiteitsbeginsel” ofwel wettelijke termijn van 12 maanden. Uiteraard is deze termijn bij Hoex & Baas Automotive ook van toepassing. Naast deze wettelijke garantie kun je op een (tweedehands) auto nog aanvullende garanties krijgen. Deze zorgen voor meer zekerheid bij de aankoop van een occasion.

Ook Volgens bijvoorbeeld de Bovag is de wettelijke garantie een grijs gebied dat kan leiden tot discussie. Een verkoper kan van mening zijn dat je andere dingen van de auto kunt verwachten dan de koper. Om deze reden biedt Hoex & Baas automotive het uitgebreide Elite garantiepakket 6 maanden kosteloos aan en voor de volledige 12 maanden uitgebreide Elite garantie een meerprijs van €199.-. Het Elite pakket kent heldere voorwaarden en een uitgebreide dekking. Wilt u nog langer zekerheid? Wij maken daar graag een aanbod op maat voor.

Bijkomend voordeel is dat u bij Elite garantie in overleg met ons ook de mogelijkheid heeft om de auto bij u in de buurt aan te bieden voor een garantiereparatie.

Uw zekerheden (Elite Garantie bij Hoex & Baas) op een rij;

Eventuele garantieherstelling wordt vlot afgehandeld

U kiest de plaats van herstelling

Europese dekking

Geen eigen risico

Geen eigen bijdrage bij reparatie

Hoex & baas kwaliteit occasion

Garantie- & Onderhoudspakket (Kosteloos bij aankoop van uw occasion bij H&B)

De zekerheid om onbezorgd te kunnen rijden bieden wij aan middels ons Garantie- & Onderhoudspakket. Wij zijn uiterst kritisch op de inkoop van onze auto’s en zorgen ervoor dat onze auto’s perfect worden afgeleverd. Maar wanneer er onverhoopt toch nog iets stuk gaat kunt u dit met ons Garantie- & Onderhoudspakket in veel gevallen bij uw eigen garage laten herstellen onder garantie! In samenwerking met Real Garant kunnen wij u dit uitgebreide Garantie- & Onderhoudspakket aanbieden met heldere voorwaarden!

Bij het Garantie- & Onderhoudspakket bent u zeker van:

6 maanden Elite garantie

APK minimaal 1 jaar geldig

Onderhoudsbeurt minimaal 6 maanden / 10.000km in de toekomst

Minimaal ¼ tank brandstof

Tenaamstelling nieuwe auto

Eventueel vrijwaren inruilauto

Vrijblijvend financieringsvoorstel

Vrijblijvend financialleasevoorstel

Vrijblijvend verzekeringsvoorstel

Re conditionering van het interieur & exterieur

Adres:
Middelblok 102
2831 BP Gouderak

E-mail:
info@hoexenbaas-automotive.nl